Ovidiu Burcă continuă să fie intransigent! Doi jucători scoși din planurile tehnicianului

Ovidiu Burcă nu trece ușor peste actele de indisciplină ale fotbaliștilor săi.

Tehnicianul lui Dinamo continuă să fie intransigent când vine vorba de actele de indisciplină și, după episoadele David Țone, Valentin Lazăr și ”grupul greviștilor”, Ovidiu Burcă a exclus alți doi jucători din lot. Este vorba de tinerii Cristian Delciu (19 ani) și Ionuț Bobea (21 ani), fotbaliști care, trimiși la echipa de tineret, au refuzat să meargă în deplasare.

Ovidiu Burcă taie în carne vie la Dinamo. În ciuda lotului subțire și interdicției de legitimări și transferuri dictată de FIFA, tehnicianul în vârstă de 43 de ani nu iartă și, de fiecare dată când jucătorii săi comit acte de indisciplină, ia sancțiunile cele mai dure.

Bobea și Delciu ar fi trebuit să joace pentru Dinamo într-o partidă din playoutul Ligii de Tineret, Seria Est, dar antrenorul Ionel Augustin a avut o surpriză când a făcut prezența în autocarul de Moldova, anunță Pro Sport. Cei doi nu s-au prezentat, astfel că mașina a plecat fără ei. Dinamo a trecut numai 12 fotbaliști pe foaie la jocul cu Botoșaniul, unul dintre fotbaliști fiind rezerva de portar. Astfel, Augustin nu a putut să facă nicio modificare. Dinamo a pierdut meciul de pe 26 martie cu 1-0.

Delciu, folosit de 8 ori în acest sezon la prima echipă, spune că n-a mai făcut parte din programul primei echipe de la incidentul de acum o lună. Fotbalistul spune că n-a mai mers la Botoșani pentru că se pregătea să dea simularea pentru Bacalaureat.

”Eu sunt în clasa a 12-a și dau BAC-ul la vară. În perioada aceea, când m-a trimis domnul Burcă la juniori, să joc cu cei de la Botoșani, aveam simulările. Am preferat să stau acasă și să învăț în loc să merg la Botoșani. Nu am ajuns deloc anul acesta la ore și a trebuit să merg și să văd cum trebuie să învăț, ce materie e. Nu am făcut nimic de capul meu. Eu am discutat cu domnul Burcă după ce am fost anunțat de meci. L-am sunat și i-am explicat situația.

A zis că e OK. Luni, după ce am dat simularea, am primit mesaj din partea delegatului echipei în care mi se transmitea că sunt în programul de pregătire al juniorilor. Nu am primit nicio explicație, niciun motiv, nimic. În aceeași situație e și Bobea, dar nu știu ce problemă a avut el. Eu vorbesc în numele meu. Eu, repet, l-am anunțat pe domn’ profesor de această situație. S-a terminat campionatul la juniori, dar mai am două luni de contract cu Dinamo, mă pregătesc, mă antrenez și învăț și pentru BAC. Dacă nu iese cu fotbalul, am o alternativă”, a spus Delciu pentru sursa citată.

Transferat chiar la propunerea lui Burcă, Bobe are un meci jucat tot sezonul pentru echipa de seniori.

În Liga de Tineret, competiție lansată în acest sezon de FRF, au acces juniorii și 3 fotbaliști peste vârstă, acesta fiind motivul pentru care Bobe era eligibil să joace.

CITESTE SI:

Dorinel Munteanu, atac furibund! Antrenorul lui Oțelul se teme de un complot: ”Președintele lor a zis că vrea să promoveze braț la braț cu Dinamo”

Foto I Oțelul Galați a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Dinamo București

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu Unirea Dej. Vezi programul caselor de bilete

3 gânduri despre &8222;Ovidiu Burcă continuă să fie intransigent! Doi jucători scoși din planurile tehnicianului&8221;

Lasă un răspuns