Video I Coșmarul lui CSA Steaua, Deniz Giafer: ”Asta a fost cheia succesului!”

Dinamo s-a impus la scor de neprezentare în fața celor de la CSA Steaua luni seara, pe Arena Națională, și ne menținem șansele de a revenii direct în prima divizie.

Dinamo a învins-o pe Steaua, scor 3-0, după o partidă controlată de la un capăt la altul de elevii lui Burcă.

Toate golurile au fost marcate în ultimele 15 minute ale partidei, deși gazdele au avut mai multe ocazii de a înscrie și în prima repriză.

În urma acestui rezultat, Dinamo urcă pe locul 3, la egalitate de puncte cu Oțelul Galați, care are un meci mai puțin disputat. Poli Iași este promovată direct încă de acum câteva etape, dar cea de-a doua echipă calificată în SuperLigă se va decide în ultima etapă. Dinamo mai are de jucat în deplasare cu Poli Iași, în timp ce Oțelul le va mai întâlni pe Gloria Buzău și Unirea Dej.

La finalul confruntării de pe Arena Națională, la zona de flash-interviu, marcatorul primului gol, Deniz Giafer, a analizat prestația echipei noastre.

”Am cântat de toate alături de galerie, suntem foarte fericiți și încercăm să ne bucurăm, dar apoi să ne concentrăm pe jocul de la Iași. Cred că am respectat planul tactic trasat de Mister și staff-ul tehnic, așa am reușit să câștigăm.

În general, jucăm cam la fel, dar asta a fost cheia succesului. Fiecare a respectat planul și cred că asta s-a văzut în agresivitate și dorință.

A treia oară a fost cu noroc pentru noi, după meciurile trecute cu Steaua. Suntem fericiți că am câștigat și mergem mai departe, la Iași, să câștigăm și acolo. Am încercat să jucăm 90 de minute la aceeași intensitate, să nu ne abatem de la ce avem de făcut și cred că asta a făcut diferența.

Golul l-am dedicat mamei și tatălui, familiei, dar și prietenilor. Prietenul meu cel mai bun mi-a spus că voi da gol cu Steaua, dar băiatul cu care fac mental coach mi-a spus că voi da gol astăzi”, a spus apărătorul central a lui Dinamo.

Următorul duel, ultimul din grupă, e cu SC Oțelul, în deplasare, iar Giafer așteaptă victoria. Însă, până atunci, ”câinii” au nevoie ca echipa din Galați să nu învingă, în această seară, Gloria Buzău.

”Cred că e aproape promovarea. Nu e la mâna noastră, dar vom merge la Iași să jucăm la fel de liniștit, de dezinvolți. Presiune e mereu la Dinamo, aveam și la juniori presiune, dar pot să spun că m-am obișnuit și trebuie să ne obișnuim toți.

Sincer să fiu, în vară nu credeam că vom ajunge aici, dar pe parcurs ne-am pregătit bine, fiecare jucător a crescut. Am început să am speranțe, iar ele nu au fost false. Sper să câștigăm la Iași acum, iar apoi vedem ce se întâmplă.

Dacă vom promova direct, bine, dacă nu, vom merge la baraj și vom da tot ce putem”, a mai spus Giafer.

În ultima etapă din play-off (21 mai), Dinamo va juca în deplasare cu Politehnica Iaşi, iar Oţelul acasă cu Unirea Dej.

Pentru a promova direct, Dinamo trebuie să o învingă pe Poli Iași în ultima etapă, iar Oțelul Galți să obțină 1 singur punct din înfruntările cu Gloria Buzău și Unirea Dej.

Cum arată clasamentul în play-off-ul Ligii 2 după a patru etapă

  1. Poli Iași – 54 puncte;
  2. CSA Steaua – 49 puncte;
  3. Oțelul Galați – 46p;
  4. DINAMO – 46p;
  5. Unirea Dej – 40p.
  6. Gloria Buzău – 39p.

Programul lui Dinamo în returul play-off-ului Ligii 2

Etapa 10

Poli Iași – DINAMO I Duminică, 21 mai

CITESTE SI:

Video I David Irimia, prima reacție după ce a bătut-o pe Steaua

A venit ”nota de plată” după Dinamo – Steaua. Cât trebuie să plătească Dinamo

Președintele lui Dinamo, categoric: ”Putem promova direct”

3 gânduri despre &8222;Video I Coșmarul lui CSA Steaua, Deniz Giafer: ”Asta a fost cheia succesului!”&8221;

Lasă un răspuns