CS Dinamo anunţă venirea unui antrenor legendar la echipa de volei

Echipa de volei se pregătește deja pentru sezonul următor, după finalul dezamăgitor al stagiunii 2022/2023.

Dinamo nu a ajuns în finală și a pierdut și finala mică, astfel încât conducerea a decis să schimbe banca tehnică. Fernando Munoz Benitez si Akif Gokhan oner s-au despartit ieri de Dinamo dupa ce au ratat obiectivele, Ignacio Sánchez Fernández, Mario Dovale Fidalgo, Christian Thondike Mejías, Daniel Alejandro Ramirez Pita, Gabriel Cherbeleață si Watanabe nu vor continua la Dinamo.

A venit si anuntul referitor la numele antrenorului, conform paginii oficiale a sectiei de volei masculin.

Legendarul Stelian Moculescu, unul dintre cei mai mari antrenori din istoria acestui sport, vine la cârma echipei de volei masculin CS Dinamo Bucureşti, a anunţat clubul dinamovist pe Facebook.

A acceptat să se întoarcă din Germania, unde a dominat Volleyball Bundesliga, câştigând 20 de titluri de campion şi o Liga Campionilor.

Ca antrenor secund va fi Bogdan Tănase, tehnician cu o carieră performantă în voleiul masculin, atât la nivel naţional, cât şi la nivel internaţional.

„CS Dinamo le mulţumeşte antrenorului Fernando Munoz Benitez şi antrenorului secund Akif Gokhan oner, pentru tot ce au făcut pentru echipa noastră în ultimele două sezoane”, a anunţat CS Dinamo.

Actualul team-manager, Adrian Gontariu, a evoluat în calitate de jucător la VfB Friedrischafen, echipa antrenată atunci de Stelian Moculescu și Bogdan Tănase! Se anunță un sezon extrem de interesant, cu un tehnician obișnuit să aducă titluri la echipele antrenate!

CITESTE SI:

Video I Giani Kiriță, cuvinte de laudă pentru Ahmed Bani, după reacția avută la finalul duelului cu CSA

Killer-ul Stelei, poveste extrem de interesantă: ”Are un caracter foarte puternic”

Oficial I Dinamo l-a transferat pe căpitanul naționalei de tineret

3 gânduri despre &8222;CS Dinamo anunţă venirea unui antrenor legendar la echipa de volei&8221;

Lasă un răspuns