Dinamo pierde doi oameni importanți din staff-ul tehnic înaintea ultimului meci din play-off

Sezonul de Liga 2 se apropie de final. Duminică se va disputa ultima etapă din play-off, la finalul căreia vor fi stabilite a doua echipă promovată direct și formațiile care merg la baraj.

Dinamo se va deplasa la Iași, duminică, pentru partida cu Poli, care este programată să înceapă la ora 13:00.

Așa cum este știut, toate cele trei jocuri din ultima etapă din play-off, se vor dispută duminică, de la ora 13:00, iar Poli Iași – Dinamo și Oțelul Galați – Unirea Dej, sunt meciurile care contează în lupta pentru promovare directă.

Inaintea partidei din Copou, Comisia de Disciplină a Federației Română de Fotbal a dictat sancțiuni serioase împotriva secunzilor dinamoviști Sorin Colceag și Iulian Mihăescu. Cei doi au fost implicați în incidente la meciurile cu Gloria Buzău, scor 2-2, respectiv Unirea Dej, scor 0-0.

Ovidiu Burcă va încheia play-off-ul fără ”secunzi” pe banca tehnică. Sorin Colceag și Iulian Mihăescu au fost sancționați de Comisia de Disciplină. Din cauza incidentelor, ”câinii” au primit și o amendă de aproximativ 2.000 de euro.

Caseta evenimentelor petrecute

În minutul 78 din Dinamo – Unirea Dej, în runda cu numărul 7 a play-off-ului, Iulian Mihăescu (60 de ani), secundul lui Ovidiu Burcă, i-a băgat în gât și l-a îmbrâncit pe delegatul formației ardelene, Adrian Bud, care tocmai efectua o schimbare de jucători. Mihăescu și-a aflat pedeapsa, o suspendare de o lună și o penalitate sportivă de 2.200 lei.

În minutul 71 al remizei cu Buzău, Pablo Gaitan a cerut penalty la duelul cu Dujmovic. Banca buzoienilor „a luat foc” și s-a iscat un conflict cu antrenorii lui Dinamo. Sorin Colceag a luat galben, după un schimb dur de replici cu arbitrul de rezervă. Colceag a fost suspendat două jocuri și amendat cu 3.400 de lei.

Și Adrian Mihalcea, antrenorul celor de la Gloria Buzău, a primit o suspendare de două etape, în urma cartonașului roșu primit la victoria cu Oțelul Galați, scor 1-0.

Antrenorul buzoienilor a tras de timp în prelungiri, apoi a simulat o lovitură primită în figură.

”În conformitate cu art. 45/1 din RD, antrenorul Mihalcea Adrian va executa sancțiunea pentru abaterea cea mai gravă – suspendare 2 (două) jocuri și penalitate sportivă de 3000 lei”, se arată în comunicatul emis de Comisiei de Disciplină.

Cum arată clasamentul din play-off-ul Ligii a 2-a cu o etapă înainte de final

1. Poli Iași – 57 de puncte;

2. CSA Steaua – 49 de puncte (fără drept de promovare);

3. DINAMO BUCUREȘTI – 46 de puncte;

4. Oțelul Galați – 46 de puncte;

5. Gloria Buzău – 42 de puncte;

6. Unirea Dej – 40 de puncte.

Programul lui Dinamo în returul play-off-ului Ligii 2

Etapa 10

Poli Iași – DINAMO I Duminică, 21 mai, ora 13:00.

CITESTE SI:

Mircea Rednic, avertisment pentru Dinamo

CS Dinamo anunţă venirea unui antrenor legendar la echipa de volei

Video I Giani Kiriță, cuvinte de laudă pentru Ahmed Bani, după reacția avută la finalul duelului cu CSA

3 gânduri despre &8222;Dinamo pierde doi oameni importanți din staff-ul tehnic înaintea ultimului meci din play-off&8221;

Lasă un răspuns