Foto I Mesajul suporterilor dinamoviști înaintea dublei cu FC Argeș

Elevii lui Ovidiu Burcă au pierdut duminică la Iași, în timp ce contracandidata Oțelul inGalati a reușit victoria în fața celor de la Unirea Dej și a ajuns direct în prima ligă după 1-0 cu Unirea Dej.

După Poli Iași – Dinamo 4-1 și Oțelul Galați – Unirea Dej 1-0, moldovenii lui Dorinel Munteanu au obținut promovarea directă, în timp ce ”câinii” lui Ovidiu Burcă vor disputa barajul de promovare cu Fc Argeș.

Fanii lui Dinamo au fost prezenți în număr mare în deplasarea de la Iași, cu peste 1500 de suporteri alb-roșii în peluza oaspete.

Aceștia au digerat cu greu înfrângerea fără drept de apel, 1-4, dar la final s-au mobilizat pentru a le da încredere jucătorilor în vederea barajului.

Galeria i-a chemat pe fotbaliști și a strigat alături de ei minute în șir ”Iubim fără regrete Dinamo”, ”Dinamo, luptă Dinamo!” și ”Promovăm, promovăm!”.

Bannere ale fanilor dinamoviști prezenți la Iași: ”Toți ne-au săpat groapa, dar noi am crescut în ea / Am căzut, ne-am ridicat când nimeni nu credea / Nimic nu poate ucide ceva ce nu moare niciodată, / Prin suferință vom deveni mai buni decât am fost vreodată”.

Dinamo va avea o dublă dificilă cu FC Argeș, pe 27 mai și 3 iunie. ”Câinii” au plecat cu 4 accidentați de la Iași – Patriche, Bani (care va fi și suspendat pentru meciul tur), Neluț Roșu și Bena. Lor li se alătură Bordușanu, care va fi operat din nou și va lipsi mai mult timp.

”Pierdem locul direct pentru Liga 1, dar drumul spre promovare continuă.

Echipa noastră va juca pentru un loc în prima ligă cu FC Argeș, într-un baraj tur-retur, în care toate inimile bat pentru Dinamo!”, a postat clubul Dinamo pe pagina oficială de Facebook.

Tragerea la sorți pentru desemnarea primei gazde va avea loc luni.

CITESTE SI:

Dinamo fără 5 jucători de bază înaintea barajului cu FC Argeș: ”Toate accidentările sunt grave”

Andrei Nicolescu, dezamăgit după eșecul cu Poli Iași: ”A fost modest”

Concluzia lui Vlad Iacob, după ratarea calificări directe în prima ligă. Ce spune despre barajul cu FC Argeș

2 gânduri despre &8222;Foto I Mesajul suporterilor dinamoviști înaintea dublei cu FC Argeș&8221;

Lasă un răspuns