Oficial I Un nou transfer la ”dulăi”

Campioana Dinamo București a oficializat transferul extremei dreapta de la Minaur Baia Mare, tânărul internațional.

Tudor Bogdan Buguleț este unul dintre pariurile noastre de viitor. Și nu doar pentru Dinamo, ci și pentru echipa națională. Acesta a debutat la echipa națională de handbal masculin în 2021.

Născut la Vaslui pe 2 martie 2001, Buguleț s-a format la Centrul de Excelență de la Sighișoara, unde a ajuns la vârsta de 14 ani.

Stângaci, tehnic, cu o deosebită disponibilitate la efort, el este unul dintre jucătorii români cu un progres remarcabil în ultimii doi ani. În 2021, Buguleț a debutat la echipa națională de seniori a României, în mandatul lui Xavier Pascual.

Născut la Vaslui pe 2 martie 2001, Buguleț s-a format la Centrul de Excelență de la Sighișoara, unde a ajuns la vârsta de 14 ani. Stângaci, tehnic, cu o deosebită disponibilitate la efort, el este unul dintre jucătorii români cu un progres remarcabil în ultimii doi ani.

”𝑺𝒖𝒏𝒕 𝒇𝒐𝒂𝒓𝒕𝒆 𝒇𝒆𝒓𝒊𝒄𝒊𝒕 𝒑𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 𝒂𝒄𝒆𝒂𝒔𝒕𝒂̆ 𝒏𝒐𝒖𝒂̆ 𝒑𝒓𝒐𝒗𝒐𝒄𝒂𝒓𝒆, 𝒑𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 𝒄𝒂̆ 𝑫𝒊𝒏𝒂𝒎𝒐 𝒆𝒔𝒕𝒆 𝒄𝒆𝒂 𝒎𝒂𝒊 𝒃𝒖𝒏𝒂̆ 𝒆𝒄𝒉𝒊𝒑𝒂̆ 𝒅𝒊𝒏 𝑹𝒐𝒎𝒂̂𝒏𝒊𝒂. 𝑨𝒃𝒊𝒂 𝒂𝒔̦𝒕𝒆𝒑𝒕 𝒔𝒂̆ 𝒔𝒊𝒎𝒕 𝒂𝒕𝒎𝒐𝒔𝒇𝒆𝒓𝒂 𝒇𝒂̆𝒄𝒖𝒕𝒂̆ 𝒅𝒆 𝒔𝒖𝒑𝒐𝒓𝒕𝒆𝒓𝒊 𝒔̦𝒊 𝒔𝒂̆ 𝒔𝒂̆𝒓𝒃𝒂̆𝒕𝒐𝒓𝒊𝒎 𝒊̂𝒎𝒑𝒓𝒆𝒖𝒏𝒂 𝒐𝒓𝒊𝒄𝒆 𝒗𝒊𝒄𝒕𝒐𝒓𝒊𝒆. 𝑽𝒐𝒊 𝒕𝒓𝒂𝒈𝒆 𝒕𝒂𝒓𝒆 𝒑𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 𝒊̂𝒏𝒅𝒆𝒑𝒍𝒊𝒏𝒊𝒓𝒆𝒂 𝒐𝒃𝒊𝒄𝒕𝒊𝒗𝒆𝒍𝒐𝒓. 𝑯𝒂𝒊 𝑫𝒊𝒏𝒂𝒎𝒐!”.

Tudor Buguleț este unul dintre pariurile noastre de viitor. Și nu doar pentru Dinamo, ci și pentru echipa națională.

CITESTE SI:

Ovidiu Burcă, a comentat revenirea lui Grigore și Crețu în Ștefan cel Mare

Surpriză pregătită la meciul Dinamo București – FC Argeș

Ce spune Ovidiu Burcă înaintea barajului de foc cu FC Argeș

2 gânduri despre &8222;Oficial I Un nou transfer la ”dulăi”&8221;

Lasă un răspuns