Mette Klit, aproape de Dinamo! “Discuţiile sunt avansate”

La invitatia Chelsea Club Bucuresti, antrenoarea daneza de handbal, Mette Klit a vizitat Bucurestiul cu prilejul dublei nationalei Romaniei cu Spania din weekendul trecut.

Deasemenea, a vizitat Muzeul si Complexul Sportiv CS Dinamo Bucuresti fiind impresionata de conditiile de pregatire a sportivilor si de ,,istoria” clubului din Stefan cel Mare.

Chelsea Club Bucuresti doreste ca in cadrul parteneriatului cu CS Dinamo Bucuresti sa construiasca o echipa puternica de handbal feminin.
Mette Klit este impresionata de acest proiect si in cazul in care se va apela la serviciile ei daca echipa va promova in Liga Nationala de Handbal Feminin, cu siguranta va lua in considerare o eventuala oferta.

  • Daneza a câştigat trei trofee pe banca lui CSM Bucureşti – campionatul în urmă cu doi ani şi ediţiile din 2014 şi 2015 ale Bucharest Trophy.

Invitat la emisiunea “Campionii Digi Sport”, Constantin Căliman a dezvăluit ce antrenor este aproape de a veni la echipa feminină de handbal. 
Avem discuţii cu Mette Klit…eu, din punctul meu de vedere, am tot respectul pentru ea, ar fi şi o reparaţie morală pentru demiterea care a avut lot atunci la CSM. Eu am o relaţie foarte bună cu ea, avem discuţii avansate, probabil va fi prezentă la Bucureşti în următoarele săptămâni; vrea sa vadă echipa, vrea să discute cu stafful tehnic, cu mine, cu colegii mei şi sunt şanse mari să o avem înapoi în Bucureşti“.

  • Dinamo a suferit o singură înfrângere în acest sezon şi ocupă locul secund în Divizia A.

Lasă un răspuns