Florin Bratu este alaturi de baietii nostrii

​Nedelcearu, Petre și Dudea, s-au pregătit joi sub comanda lui Florin Bratu. Fostul atacant al ”câinilor” a discutat cu aceștia și le-a transmis ce ar trebui să facă de acum înainte. Bratu susține că antrenorul formației din Ștefan cel Mare, Cosmin Contra, va lua o decizie, în ceea ce-i privește pe cei trei, la sfârșitul acestei săptămâni.

”Ei s-au antrenat astăzi cu mine și am avut o discuție cu ei. Erau foarte afectați de ceea ce s-a întâmplat, le-am mai dat și eu un sfat. Au admis că au greșit și sunt foarte conștienți că acum trebuie să o ia de la capăt. Ei și-au făcut un renume la prima echipă a lui Dinamo și vor să și-l apere.

De mâine se vor duce la echipa a doua, sâmbătă vor juca la Tulcea, iar după, Contra urmează să ia o decizie, dacă îi va rechema la prima formație sau vor continua la echipa a doua. Cert este că sunt foarte afectați de acest lucru.

Eu i-am întrebat dacă și-au cerut scuze în fața antrenorilor și jucătorilor din Spania și mi-au zis că da. Acum, fiecare e supus greșelii. Ei sunt la o vârstă la care sunt multe tentații și cred că ar trebui să fim mai toleranți”.

Lasă un răspuns