Atletism: Patricia Daria David, dubla campioana nationala

La Campionatul Național de Atletism de Sală, Juniori 3 (desfăşurat în perioada 18-19 martie 2017), Patricia Daria David, sportivă legitimata a Clubului Sportiv Dinamo și elevă la Liceul Pedagogic „Regele Ferdinand”- antrenată de profesorul Zoltan Csillik – a obținut:

  1. Locul I la triplusalt (12, 04 m).
  2. Locul I la sărituri în lungime (5,60 m).


Patricia Daria David, devenind astfel, pentru al doilea an consecutiv, Campioană a României la triplusalt și sărituri în lungime. 

Patricia Daria David (1,75m) înălțime, este unul din copiii minunați ai sportului Românesc. Este multiplă campioană și mulți dintre specialiștii atletismului îi prevăd un viitor frumos.

  • “Sportul mi-a schimbat viața. M-a învațat să fiu ordonată, să mă mobilizez, să învaț să mă descurc în orice situație. M-a facut să ma schimb și ca persoană, să am mare încredere în mine, să știu că pot și niciodată să nu renunț”, declara Patricia la Radio Cluj, după un titlu cucerit anul trecut.

  • “Mă simt foarte fericită pentru că munca și ambiția au dat rezultate. Competiția a fost destul de grea dar m – am gândit că trebuie să mă lupt cu propriile mele limite astfel medalia va veni „de la sine”. Am fost multe fete la triplu, însă am reușit să dau tot ce este mai bun. Obiectivele mele sunt, în primul rând, cât mai multe recorduri personale și, bineînțeles următoarea etapă finală a Campionatului Național în aer liber. Sunt bucuroasă că am reușit să – i fac fericiți pe membrii familiei mele, pe antrenorul meu și pe toți sighetenii care mă cunosc și apreciază”, a declarat pentru „Salut, Sighet!” proaspăta campioană națională.

Lasă un răspuns