Rugby: Dinamo vs. Csm București, scor final 24 – 25

CSM a avut un start mai bun în meciul cu Dinamo, dar roș-albii au revenit pe tabela prin eseul lui Aholahi. Oaspetii au intrat insa cu avantaj la pauza, 13-10. Eseurile lui Adascalitei si Falakata i-au dus pe dinamovisti in avantaj în startul reprizei secunde, 24-13. 

Finalul a fost insa unul incins: arbitrii au validat eseul lui Cobden dupa o analiza video extrem de dificila si astfel CSM a preluat conducerea, 25-24 cu 2 minute inainte de ultimul fluier. “Tigrii” au fost la un pas de a pierde meciul in ultima secunda: le-au dat balonul dinamovistilor care au fortat lovitura de pedeapsa. 

Simote a ratat insa incredibil si astfel CSM a intrat in lupta pentru playoff si a depasit complexul Dinamo chiar pe terenul rivalilor: alb-rosii castigasera ultimele 4 partide, iar anul trecut, in finala pentru locurile 3-4 din Cupa Regelui, CSM pierduse la limita, 15-16.

Pacat de efortul baietilor nostri, care au muncit enorm pentru a se impune in fata unei echipe care s-a intarit cu vreo 15 jucatori inainte de retur!

CAPUL SUS, BULDOGI !

Lasă un răspuns