”Ultrașii nu vor susține niciodată o echipă de fațadă, creată de primărie, pentru voturile oamenilor.”

Unul dintre puținii fotbaliști din România care empatizează cu adevărații suporteri. Exceptând faptul că nu a reprezentat culorile Alb-Roșii, dar împărtășește aceeleași ideei, vom publica un interviu acordat de Victoraș Astafei publicației online Revista Ultra’

Revista Ultra’: Cea mai frumoasă amintire din perioada ta de la Galați?

  • Victoraș Astafei: Când le-am stricat petrecerea steliștilor, la ei acasă. Am făcut 2-2 pe Arena Națională. Puteam chiar să câștigăm. Pe autocar, la întorcere, a fost o distracție nemaipomenită, beam bere la sticle de 2 litri. La un moment dat, la o oprire, dansam în fața autocarului, desculți. Când am ajuns la Galați, dimineața pe la ora trei, am făcut cu jucătorii grătar în spatele blocului.

Revista Ultra’: Te gândești să-i vezi pe cei din Uniți Sub Tricolor și din postura de jucător al echipei naționale?

  • Victoraș Astafei: Mi-ar plăcea, dar nu cred că se va putea întâmpla asta. Au fost momente când puteam fi selecționat, pe merit. Atunci aș fi avut o șansă, când eram în formă. Hai să-ți spun o fază. Eu mă joc Footbal Manager, iar echipa mea preferată din afară e Olympique Marseille. M-am cumpărat de la Petrolul la OM pe 2.100.000 euro și m-am pus titular, meci de meci. Am făcut o echipă bună la OM, am câștigat campionatul, cupa ligii și Cupa UEFA. În semifinalele cupei Uefa chiar am dat golul calificării. Și ce crezi? Nici la Football Manager nu m-au luat la națională!

~ Interviul Complet ~

Reclame