Adam Nemec ,,Golurile care au lipsit in ultimele 4 partide LE VOM DA DUMINICĂ ”! Si cate bilete mai sunt disponibile.

Astăzi la casele de bilete din Ștefan cel Mare, au fost prezenți Tha’er Bawab și Adam Nemec, cei doi au dat și câteva declarații presei.

  • “Fanii au fost la bine și la rău și sper să fie și mai mulți. Cum am zis, trebuie să luăm 3 puncte cu Steaua. Dinamo a bătut-o pe Steaua în ultimele 3 sau 4 meciuri, nu știu exact și sperăm să fie la fel și acum, de ce nu?”, Tha’er Bawab.

  • “Suntem în afara Cupei acum, astfel că ne-au mai rămas doar două competiţii. Golurile care au lipsit in ultimele 4 partide LE VOM DA DUMINICĂ”, Adam Nemec.

Peste 6.000 de bilete dintr-un total de 8.600 s-au vândut cu trei zile rămase pâna la startul partidei de pe Arena Națională.

“Cainii” din provincie care vor sa își rezerve bilete la meciul cu fcsb, trebuie să trimită un mail pe adresa bilete@pchdinamo.ro, care sa conțină nume, prenume, numarul de telefon și numarul de bilete rezervate. Biletele se vor ridica în ziua meciului de la casele Stadionului Dinamo.

Mâine, la ora 13:30, la casele de bilete ale Stadionului DINAMO va veni Florin Bratu. Programul caselor de bilete este: 09:00 – 20:00.

Lasă un răspuns