Declaratii: C.Contra, D.Nistor si I.Nedelcearu

Iată ce au declarat cei trei, după fluierul final al partidei pierdute pe Arena Națională.

“Am încercat să schimb sistemul de joc un pic astăzi, aducându-l pe Bawab lângă Nemec. Din cauza suporterilor care au intrat pe teren, am fost scoși din ritm. Am luptat până în ultimul moment, dovadă și bara lui Rivaldinho din ultimul minut. Mi s-a părut penalty la faza cu Patrick Petre. N-am prea fost inspirați în fața porții totuși. A fost un derby ca-n vremurile bune, s-a văzut și în tribune. Sperăm să câștigăm etapa viitoare cu CFR, o echipă aflată într-o formă extraordinară”, Cosmin Contra.

“Acest meci trebuia să se termine la egalitate. Am avut acea ocazie la Rivaldinho, penalty neacordat la Patrick și fault la Filip, la golul lor. Ei au fost un pic disperați. Marea echipă Steaua a tras de timp. Intrarea suporterilor pe teren ne-a scos din ritm”, Dan Nistor.

“Un rezultat de egalitate ar fi fost echitabil, ținând cont de ocazia lui Rivaldinho. Și-au dormit mai mult decât noi victoria. La noi s-a resimțit și o anumită oboseală după cele 120 de minute jucate în Cupă la Severin. M-a afectat acel scandal de la echipa națională. Nu e adevărat tot ce s-a scris în presă. E un capitol închis și am trecut peste”, Ionuț Nedelcearu.Lasă un răspuns