Cosmin Contra a dezvăluit cum va aborda returul de la Bilbao

Cosmin Contra a pregătit returul de la Bilbao și speră ca jucătorii lui să fi înțeles exact ce au de făcut, pentru a face un meci bun.

“Putem să fim realiști întâi și apoi optimiști. Va fi foarte greu, dar nu imposibil. Fotbalul îți oferă multe surprize. Cu o pregătire bună și puține greșeli, la Bilbao, putem face lucruri mari. Le-am arătat jucătorilor, azi, repriza a doua, pe care am jucat-o bine, am fost agresivi și dacă vom juca la o viteză mai mare decât ei, le putem pune probleme.

Nu avem nimic de pierdur și asta le-am transmis și jucătorilor. În tur, după ce am primit gol, ei au jucat exact ce am pregătir. Să fim prezenți și să jucăm repede. Din punct de vedere tactic, trebuie să jucăm fără greșeală, sp creadă în ei și să intre fără teamă. Am un plan, am echipa formată în cap”. a declarat Cosmin Contra la Dolce Sport.

Gigi Mulțescu fiind în studioul celor de la Dolce Sport a declarat “Eu sunt un bolnav de optimism. Fiecare dintre echipe are șana ei. La pauză, în tur, eu am spus că Dinamo va da gol. Fiecare dintre echipele noastre păstrează o șansă. Jucătorii se motivează mai bine după o reacție adversă, te încarci, dar trebuie să fii foarte tare mental și tactic”.

Lasă un răspuns