La Dinamo vor rămâne numai jucătorii dornici să lupte pentru club

Cosmin Contra a declarat, în conferință de presă, că la Dinamo vor rămâne numai jucătorii dornici să lupte pentru culorile clubului Dinamo.

Bumba şi-a dorit să-şi rezilieze contractul. Mi-a spus că vrea să joace mai mult, eu înţeleg lucrul ăsta şi nu voi forţa pe nimeni să rămână la echipă dacă nu îşi doreşte. Nu am putut să-i ofer mai multe minute în acest început de sezon şi el a ales să ceară rezilierea contractului.

Clubul m-a întrebat dacă sunt de acord să plece, iar eu mi-am dat acordul să își găsească o echipă unde să poată juca. Mă îngrijorează că am rămas descoperiţi după cele trei plecări, dar încercăm să aliniem cea mai bună formulă. Sper ca echipa să se întărească în viitorul apropiat. Dacă nu, vom încerca să facem cele mai bune rezultate cu echipa pe care o avem. Sunt preocupat, dar pe partea cealaltă trebuie să înţeleg dacă jucătorii nu vor să rămână. Eu nu pot să promit niciunui jucător că va juca titular.

Dacă nu au avut răbdare să se bată pentru un loc de titular… Vor rămâne aici numai jucătorii care îşi doresc cu adevărat să lupte pentru acest club“, a subliniat Cosmin Contra

Lasă un răspuns