Un jucator a refuzat oferta facut de Dinamo

Invitat în studioul emisiunii Digi Sport Special, mijlocașul de 37 de ani a declarat că perioada sa s-a încheiat. Totuși, în această perioadă, fotbalistul se antrenează cu Voluntari, echipa pregătită de Claudiu Niculescu, dar șansele ca acesta să semneze un contract sunt destul de mici.

Fostul jucător de la fcsb a povestit faptul că a fost aproape de a semna un contract cu Dinamo, fiind dorit insistent de Adrian Mutu.

Sânmărtean a explicat și de ce a refuzat oferta lui Mutu. Mijlocașul de 37 de ani a dezvăluit că nu se simțea pregătit pentru a intra direct la joc.

”M-a sunat Adi, am avut o discuție bărbătească cu el, i-am explicat că sunt într-o perioadă de reacomodare cu fotbalul, pentru că eu patru luni de zile nu am făcut nimic. El avea nevoie de mine apt, să pot juca acum, i-am explicat că nu sunt în formă.

Nu risc să ajung la echipă și să mă fac de râs. El a înțeles și rămânem în continuare prieteni. Cam asta a fost. A contat însă și faptul că eu am jucat la Steaua și am decis să nu risc să nu mă acomodez și după să fiu criticat de toată lumea”, a spus Sânmărtean.

Lucian Sânmărtean a evoluat în cariera sa pentru Gloria Bistrița, Panathinaikos, FC Utrecht, FC Vaslui, FCSB, Al Ittihad, Pandurii și Al Taawon.

Lasă un răspuns