Patrick Petre a fost la un pas să fie dat afară de la Dinamo

Florentin Petre a povestit cum i-a sunat pe oficialii din “Ştefan cel Mare”, pentru a le cere ruperea contractului mijlocaşului de 20 de ani.

Fostul mijlocaş al lui Dinamo spune că, la un moment dat, nici el nu mai avea răbdare cu fotbalistul împrumutat în prezent la Sepsi OSK, după desele momente din trecut în care acesta s-a evidenţiat mai mult prin problemele din viaţa extrasportivă.

“De multe ori s-a exagerat. Nu vreau să spun că nu a greşit. La un moment dat eu am vrut să-l dau afară pe Patrick de la Dinamo, pentru că a fost o fază în care a avut un derapaj. Eu am sunat la club şi am spus să-i rupă contractul, să vedem pe ce drum ar fi luat-o. Dar e băiatul meu, îl iubesc!

El are alte calităţi faţă de mine. În momentul în care a plecat de la Dinamo toată lumea l-a blamat. Dar să nu uităm că cei care l-au acuzat au făcut mai multe lucruri decât el. Nu eu am decis să plece acolo. Nu vreau să-l influenţez. Îl las pe el să ia deciziile.

Am fost încântat de oferta de la Iaşi, dar acolo au fost probleme grave cu jucătorii şi a fost în perioada în care… dar l-aş fi lăsat să meargă acolo fără probleme, mai ales că acolo era şi Flavius Stoican. Dar apoi am luat decizia să meargă la Sepsi, iar ei sunt foarte corecţi cu el”, a declarat Floreintin Petre.

Lasă un răspuns