Răspunsul fostului dinamovist a venit în cadrul unui interviu. “Să vină, îl aştept cu plăcere la o cafea, dar la lot eu nu mă întorc”.

Instalat săptămâna trecută în funcţia de selecţioner, Contra (41 de ani) şi-a exprimat intenţia de a discuta cu fundaşul de la Lazio Roma.
Unul dintre cei mai valoroşi fundaşi români din ultimul deceniu, capriciosul Ştefan Radu, a devenit una dintre ţintele noului selecţioner, Cosmin Contra.

“Să vină, îl aştept cu plăcere la o cafea, dar la lot eu nu mă întorc. Credeam că lucrurile sunt defintiv lămurite. Am jucat împreună la naţională de 5-6 ori, el pe dreapta, eu pe stânga.

Retras din naţională pe vremea lui Victor Piţurcă, căpitanul lui Lazio l-a luat pe “nu” în braţe în diferitele momente în care antrenorii primei reprezentative au încercat să-l convingă să revină sub tricolor.

“Nu există varianta să mai joc vreodată pentru echipa naţională. Ce-am decis rămâne bătut în cuie, nu dau înapoi”, a spus Radu pentru Gazeta Sporturilor.

Cel poreclit la juniorii lui Dinamo “Cocoşul”, are 13 partide în naţională poate juca atât în centrul defensivei, cât şi pe postul de fundaş stânga.

Lasă un răspuns