Danciulescu: ”Vina a tot ce se întâmplă e a tuturor care suntem acolo”

Directorul sportiv a lui Dinamo, Ionel Danciulescu a explicat lipsa de rezultate a echipei noastre. După ce mai multe persoane susțin că, din cauza pregătirii fizice inadecvate din timpul mandatului lui Cosmin Contra, Dinamo a pierdut primele două meciuri cu Vasile Miriuță pe bancă. Ionel Danciulescu îl susține pe fostul nostru antrenor.

Vina a tot ce se întâmplă e a tuturor care suntem acolo. Cei care au făcut strategia sunt responsabili, dar şi jucătorii. E incorect să aruncăm vina doar pe Contra. Cum la succes meritul e al tuturor, la fel şi vina ne aparţine nouă.

Eu cred că e o problemă mentală, nu cred să fie ceva de natură fizică. Noi avem o mare problemă, când primim gol, totul se năruie. Nu am văzut niciodată o echipă atât de debusolată când primeşte gol precum suntem noi. Eu cred că ţine şi de lipsa de maturitate a jucătorilor.

Cu tot respectul pentru cei care sunt la Dinamo, noi nu avem un lider care să strângă echipa în jurul lui în momentele grele , a spus Dănciulescu, la Digi Sport.

Lasă un răspuns