Miriuta: “Inseamna ca are oferta mai buna din alta parte!”

Ionuț Negoiță a încercat să-l convingă pe Adam Nemec să semneze prelungirea contractului cu Dinamo. Contractul lui Nemec cu Dinamo se încheie în vara anului viitor, iar Negoiță a purtat o discuție cu atacantul, înainte ca acesta să plece la echipa națională.

Slovacul este plecat la nationala, iar Vasile Miriuta e resemnat ca il va pierde un dauna Fcsb-ului.

“Stiu sigur ca patronul a avut o discutie cu Nemec. Acum doua saptamani sigur au avut o discutie cand am venit eu. Mai mult ce sa faca patronul decat sa ii faca o oferta buna. Daca nu vrei sa semnezi inseamna ca ai o oferta mai buna din alta parte. Nemec a zis ca se duce la echipa nationala si cand se intoarce mai vedem.”, a spus Miriuta la Ora exacta in sport.

Nemec a ajuns la Dinamo în 2016 și mai are contract cu echipa pregătită de Vasile Miriuță până în 2018. Sezonul trecut, internaționalul slovac a fost unul dintre cei mai buni jucători ai ”câinilor”, reușind să marcheze 13 goluri, în toate competițiile.

44 de meciuri, 15 goluri și 6 pase de gol are Nemec în tricoul lui Dinamo, de când a semnat cu echipa din șoseaua Ștefan cel Mare.

1 milion de euro este cota de piață a lui Nemec, conform transfermarkt.com.

Lasă un răspuns