Pe cine vede Marius Niculae în funcția de director general a lui Dinamo: ”După cum e îmbrăcat, da!”.

Marius Niculae a vorbit despre șansele pe care le are Ianis Zicu să ocupe funcția de director general, lăsată liberă după plecarea lui Adrian Mutu la Federația Română de Fotbal.

Ianis Zicu se pregătește să devină antrenor, iar “Săgeată” consideră că acesta poate îmbrățișa această funcție vacantă de la Dinamo pentru a se pune la curent cu lucrurile care trebuie efectuate într-un club și de-al înțelege pe cel care stă pe banca echipei.

”Mai știm un fost președinte de la Dinamo care face și el școala de antrenori. Da, l-aș vedea pe Zicu la Dinamo, de ce nu. Ai fi mai aproape de antrenor, ar fi o experiență în plus pentru tine, ai înțelege antrenorul poate mai bine și ai cunoaște ce să faci când ai fi tu la rândul tău tehnician” , a spus Marius Niculae.

“Nu ştiu nimic. Dacă aş fi vorbit, v-aş fi spus, dar nu am fost contactat de nimeni. Nu sunt genul care să mă ascund. În acest moment, nu mă tentează această variantă. Nu îmi place să vin în timpul campionatului. Dacă ar fi vorba să fie adevărat, aş accepta, dar din iarnă. Pentru că atunci ai posibilitatea să faci multe lucruri, e timp. Eu mă simt în stare de orice în fotbalul românesc”, a explicat Zicu, la Fotbal Club.

Lasă un răspuns