Casa de piatra, Adrian Mutu!

Adrian Mutu și proaspăta sa soție, Sandra, i-au avut ca nași la cununia religioasă pe antrenorul echipei naționale a României, Cosmin Contra, și pe soția sa, Alina.

Nașii celor doi au fost proaspătul antrenor al echipei naționale de fotbal a României, Cosmin Contra, cel poreclit “Guriță”, și soția acestuia, Alina.

Aceasta este una dintre rarele apariții în public ale partenerei de viață a lui Cosmin Contra. Alina este foarte discretă în viața de zi cu zi și preferă să stea departe de ochii curioșilor.
Absolventă de Drept, Alina locuiește în Spania, alături de copii și vine destul de rar în țară și doar la evenimente importante, pentru a fi alături de Cosmin Contra.

Nevasta mea e o fată deșteaptă… A făcut Dreptul, a avut mereu bursă”, spunea Cosmin Contra despre partenera lui de viață.

După ce și-au botezat băiețelul, Adrian Mutu și Sandra s-au cununat religios. Ceremonia a avut loc la Biserica Sfântul Spiridon din Capitală.

Contra a fost coleg la națională cu Mutu, l–a cooptat pe Adi și în staff-ul naționalei, după ce au făcut echipă și la Dinamo.
Nașii de botez ai fiului lui Adrian Mutu și al Sandrei sunt beatrice și Eduard Stăncioiu, angajat la fcsb.

Lasă un răspuns