Obiectivul stabilit de Vasile Miriuta pentru returul sezonului regulat

Dinamo a câştigat primul meci cu Vasile Miriuţă pe bancă, 3-0 contra lui Juventus Bucureşti.

“Am muncit mult, puteam deschide scorul mai repede, am avut trei-patru ocazii în primele 30 de minute. Ei au avut acea ocazie, acel 11 metri dintr-o greşeală a lui Dudea, care e tânăr şi trebuie să mai înveţe, să nu facă alunecare acolo, la marginea careului.

A doua repriză a fost foarte bună. Trebuie să rămânem modeşti, mai avem mult de lucru, trebuie ca încet-încet să urcăm. Fiecare antrenor exersează faze fixe, şi eu exersez 45 de minute astfel de faze şi mă bucur că ne-au ieşit”, a declarat Miriuţă după meci.

“A fost o victorie de moral, acum ne dorim să rămânem în play-off. Primul obiectiv e să fim în primele şase, apoi vom putea trasa un alt obiectiv. Îmi place mult acest sistem 4-3-3, însă trebuie să ai atitudine, determinare indiferent de sistem.

Am exersat şi săptămâna asta cu doi atacanţi, dar până la urmă am decis să joc cu Adam şi Costache în spate, dar probabil vor fi şi jocuri în care voi juca cu doi atacanţi, dar la jocul ăsta aşa am gândit-o”, a mai spus antrenorul nostru.

Lasă un răspuns