Ionel Dănciulescu a dezvăluit că Adam Nemec vrea un contract în țările arabe

Invitat în cadrul unei emisiuni tv, Ionel Dănciulescu a dezvăluit că FC Dinamo i-a făcut o ofertă lui Nemec și așteaptă în continuare un răspuns.

“Nu știu ce decizie a luat în privința ofertei pe care a primit-o de la Dinamo. Încă nu a dat un răspuns. Nu era diferență foarte mare față de cea a Stelei. Știu doar salariul, nu știu dacă i s-au propus bani la semnătură. Eu m-am pronunțat și în cazul Bizonului. Decide în primul rând jucătorul.

Nu mi-ar conveni să meargă la fcsb. E un jucător care s-a integrat foarte bine la noi și sper că se vor face eforturi să putem să-l ținem. Cel mai important e să-și dorească și el să rămână. Eu din ce am auzit de la agentul lui, Nemec își dorește să prindă un contract în străinătate, în zona Golfului. Dacă va pleca, o să trebuiască să aducem cu siguranță un atacant foarte bun” a declarat Dănciulescu.

Prezent în studioul emisiunii moderate de Radu Naum, Claudiu Niculescu a comentat și el situația atacantului lui Dinamo și a precizat că oficialii din cadrul clubului ar trebui să rezolve situația și să-l țină la club.

“Nemec s-ar potrivi la orice echipă și nu numai în Liga 1. Nu ar fi bine pentru Dinamo pentru că ar fi pentru al doilea an consecutiv când Steaua ar cumpăra un jucător de la Dinamo. În momentul de față, jucătorul hotărăște. Gigi Becali profită de faptul că el termină contractul la vară și la 1 ianuarie poate semna cu orice club. Nu știu cum aș proceda dacă aș fi la Dinamo. Eu aș face tot ce depinde de mine să-l păstrez la echipă” a declarat Claudiu Niculescu în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Lasă un răspuns