Sefii Concordiei il contreaza pe Miriuta

Cristi Tănase ( președintele clubului Concordia Chiajna), a reacționat după ce Vasile Miriuță, antrenorul nostru, a declarat că este meritul său că formația din Chiajna are 4 victorii consecutive în ultima perioadă.

• Domnule Tănase, Vasile Miriuță spune că este meritul lui pentru parcursul bun al Concordiei. Cum comentați?
Am văzut și eu declarațiile lui Vasile. Într-adevăr, a participat la formarea lotului de jucători cu care abordăm acest sezon, dar echipa pentru fiecare etapă din cele patru în care am obținut maximum de puncte, recuperând ce am pierdut în prima parte a sezonului, este făcută de actualul antrenor, Ion Moldovan. Atât rezultatele cât și și pregătirea săptămânală exemplară premergătoare fiecărui joc sunt meritul lui Moldovan și al staff-ului tehnic pe care-l conduce și al jucătorilor. Meritele nu sunt ale cuiva anume, ci a tuturor celor ce muncesc pentru Concordia.

• Miriuță a mai spus că jucătorii dumnevoastră au venit la Chiajna pentru el.
– Cred că a glumit când a spus asta. Așa e el, un tip mai glumeț. Eu dacă aș fi antrenor și anumiți jucători ar veni undeva pentru mine, nu i-aș părăsi așa că o iau ca pe o glumă a lui Miriuță. S-a mai descătușat și el puțin după ce a reușit prima victorie cu Dinamo. N-are cum să fie altceva decât o glumă.

• De ce spuneți asta?
Spre exemplu, rezultatul meciului direct din Ștefan cel Mare nu a fost o nicio glumă. A mai zis Vasile că speră să fim sub ei la sfârșit, dar eu zic să fim la egalitate de puncte, chiar și cu un meci egal la Chiajna în retur, ceea ce pentru Concordia ar fi în regulă. Acum serios vorbind, noi rămânem cu picioarele pe pământ și luăm fiecare meci în parte încercând să obținem în finalul acestui campionat cât putem de mult. Mizez pe forța grupului și dorința de afirmare a băieților, a declarat pentru gsp.ro, Cristi Tănase.

Lasă un răspuns