Miriuta iese la atac dupa cele 90 de minute

Antrenorul lui Dinamo a confirmat incidentele de înaintea meciului cu Aerostar Bacău, din Cupa României și i-a acuzat pe jucătorii implicați de lipsă de profesionalism.

”Rezultat dezastruos. Felicit Viitorul, au fost mai buni astăzi. Noi, din păcate, a fost un meci de șase puncte, era foarte important să câștigăm, pentru a intra în play-off. Nu s-a întâmplat acest lucru. Vom vedea…

Am luat acele goluri pe contraatac, dar n-are rost să intru în detalii. Au fost mai buni. Vom vedea de mâine ce trebuie făcut. Suporterii au dreptate, este inadmisibil ceea ce s-a întâmplat astăzi. Îmi pare rău, pentru că am avut încredere în unii dintre ei. Nu au dat înapoi ce trebuiau să dea la meciul acesta și vor fi consecințe”, Vasile Miriuță.

”În primul rând la ei, pentru că știm cu toții ce s-a întâmplat acolo. Am vorbit și cu conducerea. Ei au fost sancționați și amendați, dar n-am vrut să vorbim despre acest lucru înaintea acestui joc. Era un joc foarte important, am zis că ține de bucătăria clubului ce a fost acolo, dar ei nu au făcut ce trebuiau să facă pentru a le mai ierta din păcate.

Mâine voi discuta cu conducerea, cu patronul și-mi voi spune părerea. Până la urmă, el va lua decizia, pentru că este patronul lor. Eu am informat atunci pe loc, pentru că am aflat dimineața la prima oră, dar n-am vrut să facem scandal”, a mai spus Miriuță.

„Nici nu mă gândesc să plec.”

”Nici nu mă gândesc să plec. E echipa pe care o iubesc cel mai mult. N-am venit într-o situație bună. Dacă era o situație bună, probabil nici nu ajungeam aici. Eu muncesc cu staff-ul meu și cred că ne facem bine treaba.

Din păcate, unii și-au cam bătut joc de munca noastră de o lună. Începusem să ne mișcăm, și cu Botoșani, și cu Juventus, am început să batem, dar nu există respect față de noi, față de club, față de suporteri și față de colegii de breaslă”, a declarat, Vasile Miriuță.

Lasă un răspuns