Vasile Miriuta: „Avem o şansă uriaşă de a intra în primele şase”

Dinamo – Viitorul, astăzi, de la ora 20:45.

Miriuţă a declarat că Dinamo trebuie să câştige meciul din această seară cu FC Viitorul şi are o şansă uriaşă de a ajunge pe un loc de play-off în clasamentul Ligii I.

„Noi venim după nişte rezultate pozitive în campionat, suntem condamnaţi să batem mâine cu toate că ştiu că nu ne este uşor. Avem o şansă uriaşă de a intra în primele şase, chiar de a urca pe locul cinci cu o victorie mâine. Suntem pregătiţi, rămâne seară să demonstrăm pe teren că ne merităm locul de a fi în play-off după joc”, a spus tehnicianul dinamovist.

„Va fi un meci foarte important. Trebuie să câştigăm, să fim acolo în play-off. E important să continuăm să câştigăm fiecare meci pentru moralul echipei. Dacă vom câştiga fiecare joc, depindem numai de noi. Atunci când jucăm acasă Dinamo trebuie să fie favorită. Cred că dacă jucăm cum am făcut-o ultima dată contra lor putem să câştigăm”, spune Filipe Nascimento.

Acesta este completat de Diogo Salomao: „Un meci dificil, trebuie să fim concentraţi total pentru a obţine un rezultat bun. Acum suntem într-o nouă etapă, avem un antrenor care face lucrurile foarte bine. Suntem foarte mulţumiţi şi credem în ce face. Nu s-a schimbat nimic, dinamica este aceeaşi, grupul este la fel, trebuie să ne adaptăm unor idei noi, dar nu s-a schimbat nimic”.

Lasă un răspuns