Negoita si-a desfiintat jucatorii

Ionuț Negoiță a vorbit despre presupusul incident care l-a avut în prim plan pe Steliano Filip înaintea meciului cu Aerostar Bacău din Cupa României. Negoiță a confirmat varianta apărută în presă, asta deși în ultimele zile mai mulți reprezentanți ai clubului roș-alb au negat cu vehemență cele întâmplate.

„Îl tot aştept pe Filip, toţi sperăm să fie fotbalist. Ăsta nu are nicio treabă. Am încercat să fiu rezonabil, dar ceea ce s-a scris despre el în noaptea aceea e adevărat. A fost o beţie până spre dimineaţă. Te întrebi pe urmă de ce are crampe, de ce nu joacă? Uitaţi-vă cum îl învârt fotbaliştii de la Viitorul ca pe titirez.

Nici cu Hanca nu ştiu ce se întâmplă. Au fiţe în cap de fotbalişti, dar vedeţi că ce vedem pe teren e edificator. Imaginile din meciul cu Viitorul vorbesc de la sine. Nu au fost chiar şase (nr. jucători care au participat la petrecere). Eu am nominalizat capul răutăţilor. Am vorbit de cei doi care au pretenţii şi nu mai joacă nimic. Vă daţi seama ce lipsă de bun simţ şi bătaie de joc„.

Patronul lui Dinamo a dictat deja sancțiuni după episodul petrecut înaintea partidei cu Aerostar Bacău din Cupa României.

„Eu sunt rezonabil cu ei, dar ei nu se respectă nici pe ei. Să faci aşa ceva în ziua meciului e incredibil. Toţi cei care au fost acolo sunt penalizaţi cu 3000 de euro. Începem şi cu răul, pentru că am văzut că atât timp cât a fost bine lucrurile nu au funcţionat”, a declarat Negoiță, în cadrul unei intervenții la o emisiunea sportivă.