Nedelcearu si Costache s-au intalnit cu Mutu si Contra

Cei doi dinamovişti, dintre care unul convocat de către Daniel Isăilă la naţionala de tineret pentru dubla cu Portugalia şi Ţara Galilor din preliminariile CE 2019, s-au prezentat la sediul FRF, fiind convocaţi la o discuţie de Cosmin Contra şi Adi Mutu, alături de care au lucrat la Dinamo. Nedelcearu şi Costache au fost certaţi pentru episodul de săptămâna trecută, când au băut până dimineaţă, înainte de meciul cu Aerostar Bacău, din Cupa României.

La ieşirea din sediul FRF, cei doi au recunoscut că au greşit. ”Am primit nişte sfaturi, pentru că au încredere în noi, au văzut potenţialul în noi. Ne-au dat nişte sfaturi să le alegem în viaţă. Ce s-a întâmplat? Nu mai contează. Normal că ne pare rău, că nu se poate, suntem la Dinamo şi nu avem voie să facem aşa ceva”, a declarat Ionuţ Nedelcearu, conform PRO TV.

Valentin Costache speră acum că va fi iertat de conducere şi antrenori şi spune că va încerca să-şi răscumpere greşeala prin evoluţiile din teren. ”Am venit la domnul selecţioner, am avut parte de câteva sfaturi foarte bune din partea lui şi am înţeles tot. Asta e, ce a fost a fost, acum mergem înainte. Am făcut o greşeală, suntem conştienţi şi mergem înainte. Normal că îmi pare rău, am greşit. Antrenorul este foarte supărat, am văzut, dar numai noi îl putem face fericit”.

Lasă un răspuns