Adam Nemec nu mai vrea sa continue cu Dinamo

Ionel Dănciulescu a declarat că atacantul slovac vrea să rămână liber, după care să decidă ce ofertă să accepte. Totuși, oficialul lui Dinamo a mai spus că Nemec poate pleca de la gruparea alb-roșie și în pauza de iarnă.

”Cu Nemec lucrurile sunt destul de clare. Decizia este la el, nu are cum să fie la Dinamo. El de la 1 ianuarie va intra în ultimele șase luni de contract. Dacă ’citești’ mai departe, din tot ce spune el, se desprinde ideea că își dorește tot ce este mai bun pentru el și pentru familia sa la final de cariera, pentru că nu mai are mult de jucat.

E clar că va alege oferta cea mai consistentă pentru el, la iarnă. Sau poate va rămâne la noi, până la vară, că ajungă liber. Cu Palic nu a fost la fel?

Din ce știu, el ar vrea să rămână liber și abia apoi să decidă unde să se ducă. Dar, în iarnă, se poate întâmpla orice”, a spus Dănciulescu.

Adam Nemec a spus că cel puțin până în iarnă la rămâne la Dinamo, pentru ca mai apoi să vadă ce se va întâmpla.

”Îmi fac treaba pe teren, jucând bine, am contract până la finalul sezonului. Așa că sunt în continuare jucătorul lui Dinamo, asta este situația.

Ce vrei să zic? Sunt jucătorul lui Dinamo așa că până la iarnă rămân aici și vedem după aceea ce se va întâmpla”, a mai spus Nemec.

Lasă un răspuns