Miriuta pregateste asaltul pentru playoff: „Am prezentat o lista cu cinci jucatori din Liga 1”

ACS Poli Timişoara şi Dinamo Bucureşti au terminat la egalitate, luni seara, pe Bega, în ultimul meci din etapa a 22-a a Ligii I de fotbal, ultima din 2017.

La finalul partidei, Vasile Miriuţă a vorbit despre faptul că terenul a fost unul greu şi a tras concluziile la final de an.

„Am jucat pe un teren greu, am avut trei ocazii uriaşii. Pe un asemenea gazon, când ai ocazii, trebuie să marchezi. La cât am ratat, trebuia să fi câştigat. Când scapi de trei ori singurul cu portarul, trebuie să o bagi în aţe. Ne-au lipsit câţiva jucători de bază, dar cine a intrat zic eu că a evoluat bine.

Avem moral bun, urmează o perioadă de pauză, în care ne vom pregăti aşa cum trebuie. E nevoie de întăriri, i-am prezentat patronului o listă cu cinci jucători, toţi din Liga 1. Dacă îi va aduce, eu sunt sigur că ne calificăm în play-off. Nu ştiu dacă va mai rămâne Nemec. Eu îl doresc aici, dar chiar nu ştiu ce îşi doreşte el.

Am creionat (n.r. – lista de transferuri), patronul ştie, i-am prezentat o listă cu cinci jucători, toţi români, toţi din Liga 1. Dacă vom aduce toţi jucătorii pe care mi-i doresc, vom fi în play-off.

Nascimento nu e bine cu genunchiul, a primit o lovitură şi îl doare. Sperăm să revină până în primăvară”, a declarat tehnicianul dinamovist.

Lasă un răspuns