„Mitica” Dragomir, se simte tradat de Dinamo

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir a povestit pentru ProSport LIVE, cum a fost „trădat” de Dinamo la alegerile din 2014 şi a dezvăluit cum ar fi ajutat Clubul Dinamo să scape de insolvenţă. Fostul conducător spune că Ionuţ Negoiţă a reuşit să scoată formaţia alb-roşie din insolvenţă cu ajutorul ANAF, prin intermediul fostului preşedinte, care „i-a scutit” de 20 de milioane de euro.

Dinamo a intrat în insolvenţă în iunie 2014 şi a ieșit din procedura de reorganizare financiară în septembrie 2015.

„Nu sunt dinamovist pentru că am fost trădat de Dinamo. Eu eram omul lor, eu am înfiinţat clubul, cu Dinu şi Tărăcilă şi, la alegeri, una am vorbit cu Negoiţă şi alta a fumat el. Aştia chiar m-au chemat ei şi mi-au zis că şi dacă se scufundă pământul ei sunt cu mine.

Eu ştiam că frate-său e PSD-ist şi dacă îi dă Ponta ordin mă curăţă. Şi aşa a fost. M-a durut, eram preten cu ei. Vremuri trecute. La promisiunile făcute de Ponta atunci n-aveau cum să… Iar pe ei, pe Dinamo, Ponta i-a scutit prin ANAF, prin fostul preşedinte al ANAF, de vreo 20 şi ceva de milioane de euro. I-a ajutat, pe ei şi pe Steaua.

N-aş vrea să vorbes că nu vreau să le fac rău. Chiar dacă ei mi-au făcut, eu nu vreau să le fac rău. Ştiu atât de multe, vă daţi seama, veneau şi îmi spuneau mie toate astea. Nu le vreau răul”, a spus Dumitru Dragomir.

Lasă un răspuns