Iata conditiile ca Ronaldo Deaconu sa ajunga in „Stefan cel Mare”

Mijlocașul Ghiajnei, Ronaldo Deaconu este dispus să joace în tricoul alb-roșu, iar Vasile Miriuță și-l dorește sub comanda sa, dar nu poate scăpa gratis de la Concordia, așa cum își doresc oficialii dinamoviști, dar și tatăl acestuia.

Chiajna le-a propus atât lui Dinamo, cât și familiei Deaconu condițiile în care fotbalistul se poate transfera:

  • Ilfovenii sunt de acord să-l împrumute pe Deaconu la Dinamo un an și jumătate, cu condiția ca fotbalistul să-și prelungească înțelegerea cu Chiajna pe aceeași perioadă de timp, în aceleași condiții salariale ca până acum. În cazul în care fotbalistul primește o ofertă în perioada în care joacă în Ștefan cel Mare, echipa controlată de primăria ilfoveană este dispusă să ofere „câinilor” un procent de până la 40% din vânzare. Dacă bucureștenii sunt de acord, tatăl lui Deaconu nici nu vrea să audă de această variantă.
  • Schimb de jucători: Ilfovenii sunt deschiși și către un schimb de jucători și le-au transmis „câinilor” să vină cu o listă de fotbaliști la care sunt dispuși să renunțe.
  • Să fie propus altor echipe: Primarul Minea a hotărât ca în cazul în care discuțiile cu Dinamo nu duc într-o direcție din care clubul ilfovean să iasă în avantaj, jucătorul să fie propus la alte echipe din Liga 1.

2 goluri și un assist în 17 meciuri a reușit Deaconu în acest sezon de Liga 1 pentru Chiajna.

500.000 € valorează Deaconu, conform transfermarkt.de.

Reclame