Torje „musca” din Daum

Fostul mijlocaș al lui Dinamo, Gabriel Torje este de părere că relația dintre fostul selecționer, Cristoph Daum și jucătorii naționalei, nu a fost deloc una grozavă. Neamțul câștigând doar 9 puncte, iar echipa a reuşit să marcheze doar 8 goluri în campania de calificare la Campionatul Mondial din Rusia.

„Lui Daum nu i-au plăcut jucătorii cu personalitate, cei care au mereu un cuvânt de spus. Dacă-ţi place să mai faci o glumă, să mai vorbeşti la antrenament, nu e bine. Lui nu i-au plăcut genul acesta de jucători şi i-a eliminat pe rând. Voia jucători care să nu spună nimic, să ţină capul plecat, să fie linişte în vestiar. Voia să trăim după reguli după care nu am trăit până acum”, a declarat Torje într-un interviu.

Fostul capitan, Gabi Torje e convins că acum situaţia va fi alta la naţioanală, cunoul selecționer, Cosmin Contra.

„S-a schimbat foarte mult atmosfera. Cu Daum am avut o singură convocare, dar acum este diferenţă mare faţă de ce a fost înainte. Contra a jucat mulţi ani la naţională. Ştie să comporte, ştie să facă atmosferă şi ştie pe cine să convoace. Nu contează cine este selecţioner, trebuie să joci bine la echipa de club, dar fiind un român acolo este altceva”, a spus fostul dinamovist.

Reclame