Presedintele CFR-ului a oferit noi detalii despre posibila revenire a lui Nistor in Stefan cel Mare

Mijlocaşul Dan Nistor vrea să se întoarcă în Ştefan cel Mare, ardelenii sunt de acord să-l cedeze, chiar şi la Dinamo, doar că nu gratis. Banii stau în calea perfectării afacerii. Iuliu Mureșan, președintele lui CFR, a spus că așteaptă o sumă de bani compensatorie din partea lui Dinamo pentru Nistor.

„Dinamo nu ne-a contactat oficial. Nistor e un jucător bun, dar l-am degrada dacă ne-am debarasa atât de ușor de el. Nu vrem să scăpăm de Nistor”, a declarat Mureșan.

Nistor (29 de ani) ştie că nu mai este în planurile de viitor ale lui Dan Petrescu și nu vrea să renunţe la salariile ce însumează aproape 100.000 de euro. Mai mult, CFR Cluj nu va fi dispusă să plătească lunar un fotbalist cu 15.000 de euro doar ca să stea în tribună. Mijlocaşul mai are contract cu liderul Ligii 1 până în vara 2019.

„N-am avut discuții cu CFR. Dacă el reușește să-și rezolve problemele contractuale acolo, vrea și poate să revină, atunci e în regulă. Dacă-și dorește să se întoarcă, să rezolve cu cei de la CFR Cluj”, a declarat Alexandru David, președinte Dinamo.

  • Nistor a ajuns în „Gruia” în vara lui 2017, în urma unui schimb cu Filipe Nascimento, care a trecut la Dinamo.

Lasă un răspuns