S-a terminat vacanta ! „Cainii” se pregatesc de plecarea in cantonament

Cu gândul la calificarea în play-off, sub conducerea antrenorului principal Vasile Miriuță, lotul dinamoviștilor se va reuni luni, 8 ianuarie 2018, în cantonamentul de la Săftica, la ora 11:00, unde antrenorul Vasile Miriuță va conduce primul antrenament din 2018 al lui Dinamo.

Echipa din Ștefan cel Mare va efectua miercuri, 10 ianuarie 2018, vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS), urmând să-și continue antrenamentele la Săftica până duminică, 14 ianuarie 2018.

Roșu-albii vor efectua în perioada 15-26 ianuarie 2018 un stagiu de pregătire centralizată în Cipru, la Limassol (Elias Beach Hotel), prevăzut cu patru meciuri amicale, programul complet al jocurilor de verificare urmând să fie comunicat ulterior.

Liga 1 se va relua la începutul lunii februarie, cu etapa a 23-a. Pe teren propriu, Dinamo va mai juca în sezonul regular cu Craiova și FCSB, în timp ce în deplasare le va întâlni pe Chiajna și Astra.

  • Dinamo a terminat anul 2017 pe loc de play-out, dar la egalitate de puncte cu Viitorul, prima echipă clasată deasupra liniei.