S-a stabilit data disputarii partidei din „sferturile” Cupei Romaniei dintre CS U Craiova – Dinamo

Meciul CS Universitatea Craiova – Dinamo Bucureşti, din sferturile de finală ale Cupei României, programat pentru joi, a fost amânat pentru 6 martie de Federaţia Română de Fotbal din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

evomag.ro

Această reprogramare naşte certuri între cele două grupări. Oltenii au făcut o scrisoare deschisă către preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, în care au cerut ca partida din sferturile Cupei să fie reprogramată în această duminică, pe 4 martie.

„Pentru că şi noi credem că fotbalul trăieşte prin suporteri, va rugam chiar în numele lor, al suporterilor, să reprogramaţi meciul cu Dinamo pentru duminică, 4 martie”, se arată în scrisoare.

„Câinii” însă nu sunt de acord şi spun că nu vor accepta o astfel de dată. Secretarul general al clubului, Bogdan Bălănescu a răspuns categoric după scrisoarea lui Marcel Popescu.

„De ce ar trebui să jucăm duminică? Vreau să vă spun un secret: aseară am avut o discuție cu deținătorii drepturilor TV, vizavi de programarea primei etape din play-out. Ei au decis să se amâne atât meciurile din play-off și play-out.

Noi nu am putut să ne antrenăm până azi. Vremea nu ne-a permis asta. Și Craiova a trimis această solicitare la LPF, ca și noi. Eu nu înțeleg intervenția domnului de la Craiova, Marcel Popescu.

watchshop.ro

Dimineață a trimis o adresă la LPF, prin care susținea că nu se pot disputa meciuri. Deci în Cupa României se poate juca, dar în campionat nu sau cum? Vremea e bună doar pentru anumite competiții? Luni, și noi, și CS U Craiova am solicitat să se amâne meciul de Cupă.

În condițiile actuale, Dinamo nu poate juca duminică, după doar o zi de antrenament. Craiova spune că aceste condiții nu sunt bune pentru campionat, dar sunt OK pentru Cupa României?

Decizia este luată, nu putem juca duminică, FRF trebuie să ne întrebe și pe noi atunci când se ia o decizie. N-ați vrea un meci CS U Craiova – Dinamo cu două echipe bine pregătite?”, a declarat Bogdan Bălănescu pentru o televiziune de sport.

Şi partidele din prima etapă a play-out-ului Ligii 1, programate la sfârşitul acestei săptămâni, au fost amânate din cauza vremii nefavorabile printr-o decizie luată, miercuri, de Liga Profesionistă de Fotbal.

Reclame