VIDEO | Răzvan Raț a impresionat la antrenamentele lui Dinamo: „Ne-ar face plăcere să-l avem printre noi”

Florin Bratu (38 de ani) a vorbit, la conferinţa de presă susţinută înaintea meciului cu Gaz Metan Mediaş, despre situaţia lui Răzvan Raţ (36 de ani), fotbalist care se află de mai multe zile sub comanda sa.

watchshop.ro

În plus, jucătorii roș-albilor au declarat că și-l doresc coleg pe cel care deține 113 selecții la echipa națională.

„Răzvan se antrenează cu noi momentan. E bine, are entuziasm, cred că şi băieţii apreciază asta. E un jucător cu 113 selecţii la naţională, cu o Cupă UEFA câştigată. E o onoare să-l ai în vestiar”, a declarat Bratu în conferința de presă premergătoare partidei cu Gaz Metan.

Vlad Olteanu, cel care şi-ar disputa postul de titular cu Raț, spune: ”Răzvan nu mă inspiră numai pe mine, ci și pe colegii mei. Ne-ar face plăcere să-l avem printre noi, să ne fie coechipier”.

Fotbalist cu 113 selecţii în echipa naţională a României, Raţ a declarat în mai multe rânduri că s-a prezentat la antrenamentele lui Dinamo pentru a se menţine într-o formă fizică bună şi că ţelul său este să-şi găsească un angajament în străinătate, având oferte din China, Spania şi Kazahstan, dar şi că e în dubii pentru că nu știa cum va reacționa lumea, cunoscut fiind atașamentul său pentru Rapid și culorile alb-vișinii.

  • Dinamo va întâlni, luni, de la ora 20.45, echipa Gaz Metan Mediaş, în prima etapă a play-out-ului Ligii I. Meciul se va disputa pe stadionul Dinamo.
Reclame