Dănciulescu nu ar spune „NU”, unei noi funcţii în clubul Dinamo: „Aş fi numărul doi în club, pe acelaşi palier cu Alexandru David”

Actualul director sportiv al „cainilor”, Ionel Dănciulescu a fost ofertat de CSM Poli Iasi în luna decembrie a anului trecut, iar pentru a rămâne alături de echipă, fostul atacant și căpitan al ”roș-albilor” a discutat cu patronul Ionuț Negoiță eventualitatea de a ocupa postul de director general la clubul Dinamo București.

Dănciulescu ar fi interesat de această funcție atâta timp cât ar putea lua decizii în favoarea echipei, doar că deocamdată preferă să stea aproape de staff-ul tehnic și de echipă, dar dacă este nevoie de el la birouri atunci poate face și acest pas.

„Nu am primit nicio ofertă concretă de a deveni director general la Dinamo. Asta ar însemna să am putere decizională, iar oamenii de acolo să aibă încredere în deciziile mele. Aş fi numărul doi în club, pe acelaşi palier cu Alexandru David. Sau poate chiar mai sus.

Dar deocamdată discutăm în van, pentru că nu am o propunere oficială. A fost o discuţie în iarnă între mine şi domnul Negoiţă, dar nu s-a mers mai departe. Dacă ar fi să fie, nu ştiu dacă aş accepta sau nu. Aş vrea doar în măsura în care s-ar respecta lucrurile despre care am vorbit mai devreme. Mă interesează să fiu întrebat şi să iau decizii.

Eu deocamdată fac ceea ce ştiu mai bine şi îmi place ceea ce fac. Dacă e nevoie de mine la birouri, să iau decizii, mă duc”, a spus Dănciulescu.

  • ”Danciu-gol” ar ajunge numărul 2 în club, peste Alexandru David, președintele grupării din Șoseaua Ștefan cel Mare.
Reclame