Mutu îi avertizează pe dinamovişti: „De la vară, începe calvarul la Dinamo”

Dinamo a făcut o schimbare importantă la nivelul conducerii administrative, prin numirea lui Ionel Dănciulescu în funcția de director general.

watchshop.ro

Ionel Dănciulescu, preia astfel postului lui Adrian Mutu la Dinamo, lăsat liber în toamna anului trecut şi se pare că va avea o misiune grea în noua ipostază. Fostul director general al lui Dinamo, Adrian Mutu, a anunțat că Dinamo va avea o mare problemă la ultimul meci din acest campionat, dar și în vară.

Asta pentru că sunt nouă jucători care își vor termina contractul cu Dinamo la finalul lui mai, când campionatul nu va fi încă gata pentru formația din Ștefan cel Mare.

„Practic, acum, Dănciulescu nu are nimic de făcut, dar din vară se vor schimba radical lucrurile. De la vară începe calvarul. De fapt, din mai, pentru că sunt nouă jucători care termină contractul și va fi complicat, mai ales că play-out-ul se va termina în iunie.

Nimeni nu m-a ascultat să facem contractele până la final de iunie, cum se face la orice echipă civilizată, dar asta este. Nu au crezut că se va ajunge în play-out. Dacă Dinamo va juca vreun meci extrem de important după 31 mai, va fi o problemă, pentru că vor lipsi jucători importanți”, a spus Adrian Mutu.

2 iunie e data ultimei etape din play-out.

Jucătorii care își încheie contractele în mai:
Penedo, Brănescu, Katsikas, Maric, Romera, Nica, Monroy, Torje şi Nemec.

  • Practic, Florin Bratu se va confrunta cu această problemă la ultima etapă din play-out, contra celor de la Sepsi.