Răzvan Raţ revine în Liga I! Ce spune despre Dinamo

Deşi s-a antrenat în ultimele săptămâni cu Dinamo, acolo unde Bratu îl voia, văzându-l o variantă utilă după plecarea lui Filip, era de aşteptat ca Raţ să aleagă gruparea din Ştefan cel Mare. Nu a fost cazul!

watchshop.ro

Răzvan Raţ este de azi noul jucător al Timişoarei. După ce a semnat un contract valabil până în vară, fundaşul a vorbit pentru prima oară din noua postură şi a ţinut să îi mulţumească clubului din Ştefan cel Mare pentru ajutorul acordat.

„Am ales Poli Timişoara, sunt oameni care m-au dorit foarte mult în această perioadă. Vorbim de foarte mult timp de la revenirea mea în România. M-am antrenat cu Dinamo destul de mult timp şi le mulţumesc că mi-au permis acest lucru. Sunt bucuros că am ales Poli pentru că voi fi din nou acasă, în România. Sper să le răsplătesc încrederea celor de aici, care m-au dorit foarte mult şi sper ca totul să iasă bine. Cei de la Timişoara au avut o dorinţa foarte mare de a mă aduce şi asta a făcut diferenţa. Când te simţi dorit e foarte important.

Am avut discuţii şi cu Dinamo, dar, haideţi, să zicem că nu am ajuns la un numitor comun!”, a spus Răzvan Raţ la prezentarea oficială.

  • Raţ era liber de contract și va împlini 37 de ani pe 26 mai. În carieră a jucat 113 meciuri pentru naţionala României, iar ultima oară a evoluat în Spania, în liga secundă, la Rayo Vallecano.
Reclame