Dinamo a făcut spectacol în deplasarea de la Voluntari, 2-4 | Bratu, un antrenor fericit: „Pe viitor putem construi”

Florin Bratu este mulţumit de victoria din partida Voluntari – Dinamo 2-4, din etapa a 5-a din play-out-ului Ligii I.

Dinamoviștii au surprins plăcut la Voluntari prin vitalitatea nebănuită de care au dat dovadă 80 de minute din meci. Fotbaliștii lui Florin Bratu au alergat neîntrerupt, făcând uitate problemele fizice din timpul mandatului lui Miriuță.

”A început să meargă jocul. Sunt bucuros. Vedem o creștere la anumiți jucători, Nistor, Hanca, Moldoveanu. Am jucat cu niște fotbaliști tineri. Avem plăcere. Înscriem goluri. Îmi dă încredere că putem construi o echipă la Dinamo.

Vor mai fi discuți cu anumiți jucători. Au vervă. Vom încerca să le mai prelungim contractul unora dintre ei”, a spus Florin Bratu, după meci.

Tehnicianul „câinilor” a vorbit şi despre situaţia lui Gabi Torje, exclus din lot pentru partida cu FC Voluntari.

”A fost decizia mea, chestie de ordin tactic. E în planurile mele, e jucătorul lui Dinamo. A reacționat bine. Azi a venit la antrenament, s-a pregătit cu ceilalți jucători. Nu e o situație plăcută pentru el.

Sper să înțeleagă. Eu sunt antrenorul lui Dinamo pentru un an și jumătate. El mai stă două luni. Trebuie să mă gândesc la 20 de jucători. Nu s-a pus problema de kilograme. Nu îl aștept cu această chestie, dar sper să rezolve acest lucru. E spre binele lui”, a mai spus Bratu.

  • După primele 5 meciuri din play-out, Dinamo e pe locul 1, cu 32 de puncte. Locul doi este ocupat de Botoșani (25 de puncte), iar podiumul e completat de Voluntari (18 puncte).
Reclame