Debut cu dreptul pentru Ricardo Grigore | „Sunt crescut în spiritul lui Dinamo”

Dinamo a învins, vineri, în deplasare, cu 4-2, pe FC Voluntari, într-un meci în care fundașul în vârstă de 19 ani, Ricardo Grigore a debutat la echipa de seniori a formaţiei roșu-albe.

evomag.ro

Surpriza lui Bratu din flancul stâng al apărării, nu a dezamăgit și s-a declarat bucuros după debutul la Dinamo.

„Îi mulțumesc lui Bratu pentru încredere. Sper că nu l-am dezamăgit. În final a ieșit bine, în ciuda momentelor în care nu ne-am concetrat suficient din repriza a doua. Ne așteptam să avem o repriză secundă mai grea, dar e bine că s-a terminat cum trebuie.

De la 7-8 ani am jucat cu presiune la Dinamo, dar nu am simțit niciun pic de emoție astăzi. Sunt crescut în spiritul lui Dinamo, joc aici de mic.

Sper ca Florin Bratu să dea în continuare încredere tinerilor. E un antrenor deosebit. Mulțumim și suporterilor, sperăm să vină în număr cât mai mare la fiecare meci. Sperăm să construim o echipă cât mai bună pentru la anul”, a declarat Ricardo Grigore la finalul partidei.

Eşecul cu Dinamo i-ar putea fi fatal antrenorului de la FC Voluntari, Claudiu Niculescu, un cunoscut dinamovist.

„Claudiu e un antrenor bun, ştie să ţină echipa aproape, ţine foarte mult la disciplină şi asta se vede. Claudiu este un dinamovist, speră să nu-l demită şi să continue la Voluntari, a avut rezultate cu echipa”, a mai spus Grigore.

Reclame