Thiess: “Eu ştiu exact cine va vinde Dinamo”

Dinamo este mai aproape de momentul în care va avea noi patroni!

evomag.ro

Contactat de fanatik.ro, Adrian Thiess a comentat zvonurile privând cărora, pe Negoiţă nu îl mai interesează varianta şeicului miliardar Abdul Jabbar Al Sayegh şi s-ar fi înteles cu israelianul Pinhas “Pini” Zahavi, cunoscut agent de transferuri, dar şi businessman.

Zahavi, a cărui avere este incertă, a devenit celebru după ce a intermediat schimbarea proprietarilor cluburilor de fotbal engleze Portsmouth şi, mai ales, Chelsea, pentru ultima tranzacţie uzând de relaţiile personale pe care le-ar avea cu miliardarul Roman Abramovici!

La Dinamo există un singur vânzător, repet, un singur vânzător real, şi acela nu e în Vitan Bârzeşti. Este vorba despre domnul Nicolae Badea! Eu am dorit o înţelegere tripartită, şi cu domnul Negoiţă, să fie toată lumea mulţumită. Înţeleg că nu mai este posibilă… Nu este o necesitate, vom discuta cu proprietarul real, domnul Badea, şi vom merge mai departe pe ce v-am anunţat.

Eu m-am comportat ca la carte şi nu pot să accept acest gen de fonfleuri. Ăsta e ori amatorism, ori rea-voinţă. Mai ales că nu înţeleg, noi avem un non disclosure agreement cu societatea domnului Negoiţă, nu pricep cum putea negocia şi cu alţii atât timp cât noi nu am închis discuţiile, auditul, şi situaţia ofertei în general, indiferent dacă era acceptată sau nu. În fine, astea sunt românisme! Eu ştiu exact ce am de făcut şi mai ales cu cine. Dar într-o societate civilizată, normală, nu se procedează aşa. Probabil, nu avem cultura şi respectul negocierii.

Vom vedea ce ne aduce săptămâna viitoare, sper ca lucrurile să revină la normal. Eu cred că după o perioadă catastrofală, în care a trebuit să trăiască poate cele mai negre momente din istoria sa, va veni şi soarele la Dinamo. Sunt convins că urmează numai lucruri bune pentru acest club şi pentru fanii săi fantastici. Eu ştiu exact cine poate vinde Dinamo. Este persoana cu care am discutat încă de la început. Suporterii să stea liniştiţi, totul se va termina cu happy-end pentru acest brand fantastic al României”, a declarat Adrian Thiess, pentru sursa mai sus citată.

Reclame