Ultimele detalii despre vânzarea lui Dinamo | FRF pune la îndoială tranzacţia.

S-a făcut deja auditul clubului, iar cumpărătorul a fost mulțumit de ce a găsit astfel că urmează să vină la București săptămâna aceasta.

evomag.ro

Ionuț Negoiță va avea două întâlniri decisive, cea din România și încă una în străinătate. Se va discuta despre 51%, dar și despre varianta întregului pachet de 93%, cât deține în acest moment.

Angajatul Federaţiei Română de Fotbal, Andrei Vochin, și-a exprimat opinia reticentã cu privire la zvonul cumpărării lui Dinamo de către un investitor străin. Consilierul şefului FRF a povestit un episod petrecut în trecut, care îl are în prim-plan pe Adrian Thiess, cel care intermediază vânzarea lui Dinamo.

“Mie nu mi se pare un proiect serios, sper să mă înşel. Pe domnul Thiess l-am cunoscut pentru că, la un moment dat, a venit la FRF să propună un amical între naţionala României şi Real Madrid.

I-am explicat că nu există nicio dată la care să se poată realiza aşa ceva. La un moment dat, ne-a propus să jucăm amicalul în ziua în care Real Madrid juca finala Ligii Campionilor. Era rupt de realitate. I-am strâns mâna, i-am mulţumit şi a doua zi am văzut în presă că FRF nu a vrut să joace amical cu Real Madrid. De aceea nu am încredere acum în treaba asta cu investitorul şeic”, a declarat Andrei Vochin.

Reclame