Adrian Thiess a pus tunurile pe Ionuț Negoiță

Omul de afaceri Adrian Ragnar Thiess, 44 de ani, este în ultima perioadă în atenția tuturor, după ce acesta susține că va aduce un nou patron la Dinamo.

watchshop.ro

Thiess, îl atacă verbal pe Negoiță, după ce Peluza Cătălin Hîldan a anunțat că va intra în Consiliul de Administrație al formației din Ștefan cel Mare. Omul de afaceri susține că Ionuț Negoiță nu are cum să ofere acțiuni nimănui, ținând cont că Nicolae Badea are o hotărâre judecătorească definitivă prin care și-a reprimit acțiunile.

“Lucrurile sunt foarte clare la Dinamo. Domnul Negoiță nu deține nimic, deține în schimb un dosar penal pentru bancrută frauduloasă și probabil că asta se va lăsa și cu pușcărie, că așa e într-o țară civilizată. Domnul Badea deține o hotărâre judecătorească definitivă și acum are 93% din acțiunile lui Dinamo. Ceea ce a făcut clubul Dinamo cu aceste 250 de acțiuni reprezintă zero barat. Toată chestiunea asta e doar distragerea atenției de la o chestiune reală și semnificativă. Conducerea lui Dinamo nu doar că e iresponsabilă, e penibilă. Ce face Negoiță prin slugoii lui, prin Alexandru David și toți acești agarici nu numai că e penal, dar e penibil.

Cu toată antipatia pe care Cornel Dinu mi-a purtat-o, mie îmi pare extrem de rău de el pentru că eram convins că avea capacitatea să țină în jurul lui oameni de valoare care să facă o schimbare. Vezi cum e, din dușmănii se creează cele mai mari prietenii. Tot de mine vor avea parte cei de la Dinamo. Îmi pare rău de Cornel Dinu pentru că la vârsta lui nu merita umilința asta. Acum câteva zile îl pupa în dos pe Negoiță și spunea că e un om care înțelege, care vrea, care nu știu ce. Uite pe cine ai pupat tu, Cornel Dinu! Uitați-vă cu cine aveți de a face!”, susține Thiess, potrivit gsp.ro.

Adrian Thiess, susține că va aduce un investitor la Dinamo care va implica în proiect și suporterii “câinilor”.

“Noi îi vom implica la modul real pe suporteri în acest proiect al clubului Dinamo. 10% din acțiunile clubului vor fi listate la Bursă. Cine dorește va avea posibilitatea să cumpere. Aceste prostii care s-au perpetuat de-a lungul timpului au creat o problemă reală atât mie personal cât și celor care voiau să cumpere clubul. Noi suntem în continuare în discuții cu potențialul cumpărător. Noi discutăm cu adevăratul vânzator, adică Nicolae Badea, pentru că el vinde clubul, ca să închidem orice discuție”, a mai declarat Thiess pentru sursa citată.

Reclame