Dinamoviştii au comentat incidentele de la Sfântu Gheorghe | Mi-a fost teamă pentru „Danciu”, de asta am mers acolo.

Dinamo a pierdut pe terenul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, 0-2, după o evoluție slabă a jucătorilor lui Florin Bratu.

evomag.ro

Fotbaliștii dinamoviști nu au putut să se ridice la nivelul adversarilor, iar jucătorii lui Sepsi au controlat partida.

Incidentele nu au lipsit la meciul de la Sfântu Gheorghe, dintre Sepsi şi Dinamo. Un suporter al lui Dinamo a intrat pe gazon s-a îndreptat spre peluza covăsnenilor, a furat un steag cu Ungaria şi a mers cu drapelul spre peluza Câinilor Roşii. După ce a fost prins de stewarzi, ceilalţi suporteri au rupt gardul de protecţie şi au încercat să intre pe pista stadionului să recupereze steagul.

Suporterii au fost întâmpinaţi cu gaze lacrimogene de către jandarmi, iar în mijlocul lor a fost prins şi managerul general al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, iar Florin Bratu a fugit către el să îl ajute.

La finalul meciului, antrenorul cât şi jucătorii echipei din „Ștefan cel Mare” au explicat ce s-a întâmplat la fața locului.

“Era distanță destul de mare. Nu am văzut exact evenimentele. «Danciu» și Bogdan Bălănescu au mers acolo pentru a nu denegera lucrurile. Mi-a fost teamă pentru «Danciu», de asta am mers acolo. Acum se simte bine, asta e important. Nu am avut cum să văd de la ce a pornit conflictul” , a spus Florin Bratu, la sfârşitul meciului.

Într-o intervenție telefonică la o emisiune televizată Ionel Dănciulescu a explicat mai exact ce a păţit la finalul partidei cu Sepsi.

“În afară de niște gaze lacrimogene, căi respiratorii afectate și câteva șuturi în fund, n-am nimic. Eu voiam să-i calmez pe suporterii noștri. N-a fost ceva ieșit din comun. Cred că am primit 4-5 jeturi de gaze lacrimogene. Totul a plecat de la un fan de la Sepsi, care a venit ostentativ cu un steag al Ungariei în fața galeriei lui Dinamo. Chiar vreau să-i felicit pe suporterii noștri, pentru că s-au comportat exemplar până atunci. Probabil că, dacă suporterul de la Sepsi nu venea acolo, nu se întâmpla nimic. Suporterii dinamoviști au fost evacuați”, a comentat Dănciulescu.

Şi căpitanul Dan Nistor a vorbit despre incidentele de la finele partidei de la Sf. Gheorghe.

watchshop.ro

“Am înţeles că s-a dus cineva la galeria noastră, după aceea au început jandarmii să dea cu gaz. Nu se fac astfel de gesturi pe terenul de fotbal. Ne usturau ochii, ce puteam să mai facem? Mai erau 3 minute de joc, trebuia să jucăm, să terminam partida“, a spus Nistor.

Reclame