Explicația „câinilor” pentru eșecul cu Sepsi: „Nu am funcţionat ofensiv, însă a fost un meci bun”

Etapa a șaptea din play-out-ul Ligii I s-a încheiat luni seară, la Sfântu Gheorghe, unde Sepsi OSK a primit vizita lui Dinamo.

watchshop.ro

Covăsnenii s-au impus cu scorul de 2-0 în fața dinamoviștilor și au urcat pe locul 3 în clasament, cu 23 de puncte. Dinamo rămâne lider cu șase puncte avans față de FC Botoșani, echipa de pe locul 2.

La finalul partidei, Florin Bratu s-a declarat dezamăgit de rezultatul de la Sfântu Gheorghe.

„Ca joc, ca ocazii sunt mulţumit, însă fotbalul se joacă pe goluri. Nu am reuşit să înscriem, deşi am înscris în fiecare meci de până acum. Nu am funcţionat ofensiv, însă a fost un meci bun, deschis, cu două echipe ofensive. Jucătorii tineri pe care îi are Dinamo prind curaj de la meci la meci. S-a terminat turul, duminică mergem la Mediaş, cu acest joc vom reuşi să finalizăm mai mult”, a spus antrenorul „câinilor”.

Mijlocaşul dinamoviştilor, Sergiu Hanca, 26 de ani, a dat vina pe gazonul de la Sfântu Gheorghe pentru eșecul lui Dinamo.

„Cunoșteam condițiile de aici. Dar până ne-am adaptat gazonului am fost taxați.

Trebuie să ne îndreptăm greșelile și să câștigăm la Mediaș. N-am fost cu nasul pe sus, Mister ne-a spus de la început că ne așteaptă un meci dificil. Noi ne-am adaptat meciului mai greu decât ei”, a declarat Hanca.

Reclame