Nistor nu are dubii: „A fost penalty indiscutabil”

După victoria obținută la Mediaș, cu 3-2, Dan Nistor a vorbit la final despre faza la care s-a dat penalty, Alexandru Tudor considerând că portarul Răzvan Pleşca l-a fultat pe “decarul” dinamoviştilor: “Vreau să dedic victoria lui Patrick, sunt convis că de acolo de sus ne veghează. A fost penalty indiscutabil, portarul gazdelor a venit la pauză şi mi-a zis că a fost. Ne-a explicat şi miser că sunt periculoşi la faze fixe şi au un joc asemănător celor de la Sepsi.

Sper ca pe viitorul să nu se mai întâmple. Era altă motivaţi dacă jucam în play-off, din păcate nu suntem acolo. Sperăm ca din campionatul următor să nu mai repetăm greşelile. Conducerea e alături de noi, banii sunt la zi. Nu discut eu despre situaţia conducerii”, a spus Dan Nistor.

Totuşi portarul lui Gaz Metan Mediaș, Răzvan Pleșca, a comentat ușor amuzat faza penalty-ului acordat pentru Dinamo pe finalul primei reprize, în urma unei intervenții pe care el a avut-o şi goalkeeper-ul că nu este foarte sigur dacă se impunea o lovitură de la 11 metri la acea fază.

„E o fază greu de judecat pentru un arbitru și pentru unghiul din care vede. Eu am lovit mingea, dar nu știu dacă am atins și piciorul lui Nistor. Poate m-a călcat și el pe gleznă… Eu am urmărit doar mingea. Era o decizie greu de luat.

Cred că nimeni pe lumea asta nu are curaj să îl contrazică pe domnul Tudor. Poate Dumnezeu, că tot e el credincios, ceea ce e foarte bine. A fost o decizie foarte grea”, a spus Răzvan Pleșca, la finalul meciului.

Reclame