Badea confirmă plata făcută de Negoiţă | Ce spune Alexandru David, despre vânzarea lui Dinamo: „În acest moment, nu există nici o ofertă concretă şi serioasă”

Lucrurile par să se îndrepte spre normalitate la Dinamo, după cei 2.000.000 de euro, suma pe care Ionuţ Negoiţă i-o datora lui Nicolae Badea, a ajuns, în cele din urmă, la fostul patronul a lui Dinamo.

evomag.ro

Nicolae Badea a declarat că executorul judecătoresc l-a inștiintat că banii de la Negoiță au fost virați.

„Executorul judecătoresc mi-a comunicat că a primit suma. Urmează să se facă plata către avocat, să fie achitate cheltuielile de judecată și să-mi primesc banii.

Aceasta era o obligație a domnului Negoiță către mine. Nu are nicio legătură cu FC Dinamo 1948 SA, cu palmaresul și cu marca. De acum încolo, vânzarea acțiunilor către altcineva poate fi făcută doar de către domnul Negoiță”, a declarat, marți, Nicolae Badea.

Fostul șef al grupării „roș-albe” a comentat şi despre o posibilă revenire la Dinamo, în contextul în care în ultimele luni s-a vorbit despre o întoarcere a lui Cristi Borcea la trupa din Ştefan cel Mare.

„Mi-ajung 15 ani în fotbal, n-am vorbit cu Cristi Borcea despre aşa ceva, eu nu mă mai întorc”, a mai spus Badea.

Dacă informaţiile din ultimele zile vorbeau despre tratative avansate despre vânzare clubului de fotbal Dinamo București, realitatea este alta. Preşedintele clubului din Ștefan cel Mare, Alexandru David, a adus noi detalii despre această această tranzacție, dar şi despre posibilitatea ca firma LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL, care ar fi achitat datoria către Nicolae Badea, să primească acţiuni la club.

“E o chestiune personală a domnului Negoiţă. Eu nu ştiu exact cine a plătit acea sumă. Dar nu înţeleg de ce sunt supăraţi acum cei care aveau de primit banii… Ar trebui să fie fericiţi, dar ei sunt supăraţi!

Ce, doreau banii din restanţă sau clubul? Doreau să ia Dinamo pe două milioane de euro?! În viaţă se mai întâmplă să şi pierzi!

Nu ştiu dacă a plătit altcineva şi ce înţelegere a avut domnul Negoiţă cu respectiva persoană. Dacă ar fi fost să primească acţiuni la club, am fi fost şi noi înştiinţaţi, Dinamo, că se schimbă acţionariatul. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, tind să cred că nu se pune această problemă!

În acest moment, din ce ştiu eu, nu mai există nici o ofertă concretă şi serioasă pentru Dinamo. Negocierile, singurele care s-au purtat de către Dinamo, nu cele cu presupuşii investitori ai domnului Thiess, s-au finalizat. Au fost negocieri avansate, dar, din păcate, nu s-au concretizat. Nu mai avem, acum, nicio ofertă serioasă pentru Dinamo. Ce se va întâmpla în săptămânile următoare vom vedea“, a declarat Alexandru David pentru fanatik.ro.

Ionuţ Negoiţă a devenit acţionar la Dinamo în august 2012, când a preluat pachetul deţinut de Cristi Borcea. Un an mai târziu, omul de afaceri a devenit acţionar majoritar cu 90 la sută după ce a cumpărat şi procentele deţinute de Nicolae Badea şi Dragoş Săvulescu.

Reclame